Kayaizm Banned.
| Konu: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:16 pm | |
| Miss_Kemer ve Mervenur.~ adlı üyelerden şüpheleniyorum .. Bence ikiside bir kişi bizi kandırıyor .. Kanıtını Beren adminimize ö.mden attım .. Umarım gereken yapılır .. | |
|
Cesia. Emekli
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 06/01/10 Yaş : 29 Nerden : Antalya/Kemer
| Konu: Geri: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:20 pm | |
| mMmM .. Beren IP adreslerine bakar .. O zaman anlaşılır .. | |
|
Hadis[E]ce.. Deneme Mod.
| Konu: Geri: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:22 pm | |
| Siz kimi kandırıyosunuz yaa :/ Kesinlikle BAN . | |
|
Miss_Kemer Banned.
| Konu: Geri: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:24 pm | |
| - Hadis[E]ce.. demiş ki:
- Siz kimi kandırıyosunuz yaa :/
Kesinlikle BAN . Dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun ! Ne biliyosun yaa ! Daha belli değil sadece şüpheleniyorum diyor ! Ve yanlış ediyor. Niye dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun .. Sen kimsin yaa daha yeni üye bize akıl veriyor.. Kimsin sen yaa . Beren .. Konuya baak. | |
|
Cesia. Emekli
Mesaj Sayısı : 99 Kayıt tarihi : 06/01/10 Yaş : 29 Nerden : Antalya/Kemer
| Konu: Geri: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:26 pm | |
| - Miss_Kemer demiş ki:
- Hadis[E]ce.. demiş ki:
- Siz kimi kandırıyosunuz yaa :/
Kesinlikle BAN . Dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun ! Ne biliyosun yaa ! Daha belli değil sadece şüpheleniyorum diyor ! Ve yanlış ediyor. Niye dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun .. Sen kimsin yaa daha yeni üye bize akıl veriyor.. Kimsin sen yaa . Beren .. Konuya baak. Ne diyosun sen yaa hem suçlu hem güçlü şuna bak ! Hiç boşuna çene yorma ! Bereninde benimde kanıtlar elimizde ! Senin üyelere bağırmaya ne hakkın var yaa ! Böyle bir yetkinin olmadığını sanıyorum hee.. İstersen bi 5dk'nı ayırda forum kurallarını oku . Senin gibi cahillere diyecek sözüm yok .. Bu sözlerim Miss_Kemer'e .. İnsan yerine koyduğumuz kabahat sizii . | |
|
littlemonster Admin.
Mesaj Sayısı : 236 Kayıt tarihi : 06/01/10 Yaş : 28 Nerden : BursaMudanya.
| Konu: Geri: 2 Kullanıcı Adı .. Paz Ocak 10, 2010 6:29 pm | |
| Konu için sağol. IPleride aynı + kanıtta var elimizde.. Üyeyi 2 k.adı açmaktan kalıcı banladım . Konu kilit. | |
|