Hepsi Hayranı mısın ? Ne duruyorsun ! Hemen ailemize katıl ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Hayranı mısın ? Ne duruyorsun ! Hemen ailemize katıl ♥

Grup Hepsi Fan Club ` Yetkinforum'un en aktif GHFC sitesi. ♥

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm

2 posters
YazarMesaj
MéLaiKe
Emekli
Emekli
MéLaiKe

Yengeç Domuz

pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm Empty
MesajKonu: pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm   pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm Icon_minitimeSalı Mart 16, 2010 3:19 pm

kavak yelleri'nde aslı rolünde oynayan pelin karahan, ntv'de gülay afşar'ın sunduğu 'hafta sonu haber merkezi' programına konuk oldu.

3,5 yıldır ekranda olan kavak yelleri dizisinde rol alan pelin karahan, ilk kez kamera karşısına geçtiği bir dizideki rolüyle "2009'a damgasını vuran dizi oyuncusu" seçilmesini değerlendirdi.

haberi, bir röportaj sırasında öğrendiğini belirten genç oyuncu "Çok gurur duydum. bu çok güzel bir şey. daha çok tecrübesi olan, çok daha emek vermiş insanların arasında, bu genç yaşta ve ilk işimde böyle bir şey olması çok çok gurur verici" ifadesini kullandı.

gülay afşar'ın "Çünkü ciddi iddialı isimler var. mesela beren saat'i ben hemen düşündüm" sözleri üzerine pelin karahan, "ben olsam ben de beren saat derdim. beğeniyorum onu çok" dedi.
(pelin karahan bile beren saat i beğeniyo)
Cesia.
Emekli
Emekli
Cesia.

Kova Domuz

pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm Empty
MesajKonu: Geri: pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm   pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm Icon_minitimePerş. Mayıs 27, 2010 3:15 pm

Teşekkürler.

pelin karahan ben olsam oyumu beren saat e veririm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Betül Beren Saat ~ Jr*Beren ♥ hakkında bilinmeyenler.
» Beren'm Saat .. (:
» Beren Saat Resimleri
» ~~~~~ Beren'm Saat Biyografi ~~~~
» Beren Saat İmzalık